FOTOGRAAF OP REIS

De Fotograaf Op Reis 

Onder de vlag van de Fotograaf op Reis worden er elke jaar reizen georganiseer naar veelal steden in Europa of daarbuiten.
Rome, Parijs, Berlijn, New York, Riga en recentelijk Boedapest werden de tijdens een bezoek gefotografeerd.
Onderstaand informatie en een aantal foto's gemaakt tijdens deze reizen
De Fotograaf op Reis heeft zich tot doel gesteld fotoreizen (meerdaagse, dag en halve dagtochten) te organiseren voor elke fotograaf.
De fotoreizen zijn herkenbaar aan de volgende kenmerken:
  •  Laagdrempelig door de scherpe prijscalculatie; 
  • Grote mate van vrijheid voor de deelnemers; 
  • Hoge kwaliteit van organisatie met veel mogelijkheid tot inbreng van de meereizende fotografen;
  •  Enthousiaste begeleiding van de reizen door een ervaren fotograaf.
Er zijn in het afgelopen jaar succesvolle fotoreizen georganiseerd naar Parijs, Rome, Berlijn, Valencia, Boedapest en Gent. Deze steden blijven trekken en liggen op een zeer korte reisafstand van Nederland. 
Op deze pagina vindt u alle informatie over de reizen maar ook foto's gemaakt tijdens de reizen. 

Wil je een keer mee?

Elk jaar worden 1 of 2 reizen georganiseerd. De stad kan nieuw zijn maar het kan ook zijn dat er weer een stad her-bezocht wordt.

De reis naar de stad kan gaan met het vliegtuig maar bijvoorbeeld Parijs en de dagtocht Gent worden met een minibus gedaan.
Meer......

Fotoreizen en leren fotograferen

Tijdens de fotoreizen is er volop de gelegenheid om te leren. Leren van de begeleidende fotograaf maar ook van elkaar.

Je bent vrij om te fotograferen wat je wilt maar indien gewenst kan er in opdracht gewerkt worden. Wat houdt dit in?
Meer......
Onderstaand een selectie van de foto's gemaakt tijdens de reizen. Helaas moet ik ze vertonen met watermerk. Wil je graag de foto's zien zonder watermerk dan kun je natuurlijk altijd contact met me opnemen.

Parijs

De stad die aantrekkingskracht blijft behouden! De eerste stad die met de Fotograaf op Reis bezocht en gefotografeerd werd. Daarna zijn we nog vaak terug geweest, Onderstaand een aantal foto's van het laatste bezoek.

Rome

Het openluchtmuseum van Europa! Wat een heerlijk fotogenieke stad is het toch. We komen er altijd met heel veel plezier,
Onderstaand een aantal foto's van het laatste bezoek.

New York

Wauw, wat een stad! De topper uit het programma. Nog nooit zo'n fotogenieke stad meegemaakt! 5 dagen vol indrukken.

Valencia

De mooie Spaanse stad heeft ons een paar mooie fotogenieke dagen gegeven. De beroemde gebouwen van Calatrava zijn natuurlijk een blikvanger maar er is zo veel meer te zien.........

Boedapest

De stad waar we recentelijk naar toe geweest zijn. Indrukwekkend en mooi. Een snufje Parijs en en een beetje Wenen maar o zo eigen.

Riga

Deze stad in Noord-Europa werd eenmalig bezocht. Heel mooi en compact. De moeite waard maar eerlijk is eerlijk......genoeg voor 1 bezoek.

Berlijn

Tussen al die mooie steden mag Berlijn natuurlijk ook niet ontbreken! De stad werd al meerdere keren bezocht en het blijft elke keer weer intrigerend.

Gent

De dagtocht uit het programma. Eén dag door deze heerlijke Belgische stad lopen en fotograferen. Het oude stadsdeel blijft trekken en de sfeer is er heerlijk ontspannen.
Share by: